Kasvohoidot

Hoidossa käytetyt tuotteet valitaan ihoanalyysin perusteella. Kasvohoidot tehdään Phytomer- sarjalla.

Hemmotteleva kasvohoito on tarkoitettu sellaiselle iholle, jossa ei ole syväpuhdistettavaa tai asiakas ei sitä kaipaa, vaan haluaa kosteutusta ja rentoutusta iholle ja mielelle. Hoidossa tehdään pintapuhdistus, kuorinta, seerumi, pitkä hieronta kasvoille, kaulalle ja decolleteelle, naamio ja loppuvoide.

Puhdistavassa kasvohoidossa tehdään pintapuhdistus, kaksoiskuorinta, syväpuhdistus, seerumi, hieronta kasvoille kaulalle, decolleteelle, naamio ja loppuvoide. Hoito sopii siis aikuiselle, kenellä on hieman puhdistettavaa ihossa, mutta myös on kosteutuksen ja rentoutuksen tarve.

Täydellinen kasvohoito tehdään kiinteyttävillä tuotteilla, eli on tarkoitettu aikuiselle iholle.

Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kaksoiskuorinta, seerumi, hieronta kasvoille, kaulalle ja decolleteelle, erillinen seerumi juonteisiin ja kiinteytykseen, elastinen kiinteyttävä naamio, silmänympärysnaamio ja loppuvoide.

Ihonpuhdistus

Ihonpuhdistus on tarkoitettu iholle, jossa on mustapäitä tai tukkeumia/finnejä. Kyseessä voi olla nuori tai aikuinen. Hoito tehdään Bion -sarjan tuotteilla.

Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, naamio ja loppuvoide.

Bion Glykolikuorinta sekä maitohappokuorinta on tarkoitettu mm. tukkeutuneelle iholle, jossa on mustapäitä/tukkeumia. Se kirkastaa ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. Hapoilla on saatu todella hyviä tuloksia mm. aikuisiän akneen sekä nuorelle akneiholle. Hoito sisältää syväpuhdistuksen. Hoitoa voi tehdä myös kiinteyttävänä, sillä se uudistaa tehokkaasti ihoa.

Kaikkiin kasvohoitohin voi yhdistää ripsien ja kulmien värjäyksen.

Jalkahoidot

Jalkahoito tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoito kestää tunnin. Aluksi jalat kylvetetään. Poistetaan kovettumat, siistitään kynnet, rasvaus/hieronta. Eli jos jaloissa on paljon hoidettavaa, on hieronnan osuus lyhyempi ja sama toisin päin.

Varpaankynsien geelauksen voi tehdä ranskalaisella lakkauksella tai värigeelillä. Geelin pysyvyys on yksilöllistä, riippuen mm. kynnen kunnosta ja kynsiin kohdistuvasta rasituksesta. (1-1.5kk)

Hoito sisältää kevyen jalkahoidon.

Rakennekynnet

Rakennekynnet tehdään geelimenetelmällä. Saatavana myös luonnonkynnen geelaus, jolloin asiakkaan kynsiä ei pidennetä tipeillä, vaan geelillä vahvistetaan omaa kynttä. On siis suotavaa, että kynsissä on hieman mittaa. Kaikki kynnet voi koristella ja huolto tapahtuu samalla lailla molemmissa menetelmissä.

Lisää tietoa hoidoista saat soittamalla tai laittamalla viestiä 🙂

Kuvagalleria»

Terkuin Tuula

Varaa aika »

Hinnasto

Palvelun nimiHinta
Kasvohoidot
Täydellinen kasvohoito85€
Hemmotteleva kasvohoito69€
Puhdistava kasvohoito69€
Ihonpuhdistukset
Ihonpuhdistus49€
Bion clykoli-/maitohappokuorinta60€
Jalkahoidot
Jalkahoito55€
Varpaankynsien geelaus60€
Rakennekynnet
Rakennekynnet85€
Huolto55€/h
Luonnollisenkynnen geelaus65€
Huolto55€/h
Ripset ja kulmat
Ripsien pidennys100€
Huolto55€/h
Ripsien värjäys16€
Kulmien värjäys(sis.muotoilu)16€
Ripsien ja kulmien värjäys26€
Meikit
Juhlameikki60€
Päivämeikki50€
Häämeikki (sis.koemeikin)100€
Kuumavahaus
Sääret25€
Reidetalk. 35€
Kainalot20€
Kädetalk. 20€
Huulet10€
Kulmakarvat10€

Varaa aika »

«Palvelut-sivulle