Heippa!

Olen Saara, 37-vuotias vankan ammattitaidon omaava parturi-kampaaja ja ekokampaaja. Kampaajan ammatti oli ollut jo lapsuudesta asti haaveissa ja olen valmistunut siihen 23-vuotiaana. Ekokampaajan opinnot suoritin vuonna 2016. Ekokampaajan työ tuo sen ihanan lisän ammattiin josta nautin. Synteettisten värien lisäksi värjään hiuksia kasviväreillä ja teen puhdistushoitoja savella ja merilevällä. Luomuilu on osa arkeani myös kotona.

Perhe ja vapaa-aika

Yrittäjänä olen siis ollut 14 vuotta,mutta välissä sain kaksi ihanaa lasta, Siljan ja Niilon, jotka työllistävätkin arkeani kivasti. Heidän lisäkseen perheeseeni kuuluu aviomies Elias ja kultaisennoutajan pentu Vili . Luonteeltani olen empaattinen, herkkä, tunnolinen, ystävällinen ja avulias. Olen harrastanut tanssia todella aktiivisesti koko nuoruuden, mutta siihen ei enää aika riitä. Ulkoilu ja luonnosta nauttiminen on ihan parasta tällä hetkellä. Perheen kanssa käymme paljon mökillä Hangossa ja talvella laskettelemassa.

Asiakaspalvelua lämmöllä

Asiakaspalvelutyö on minulle lähellä sydäntä ja haluankin palvella asiakasta yksilöllisesti lämmöllä rauhallisessa ympäristössä. Antaa asiakkaalle sen hetken nauttia omasta ajasta mahdollisimman rennosti.

Tervetuloa siis tuoliini ♥ #mytime

Saaran palvelut ja hinnasto | Saaran kuvagalleria